| Har du et nemt barn? |

Åh hvor er hun dejlig, tillykke med hende! Er hun et nemt barn?’ Jeg kan ikke være den eneste, der har fået stillet det spørgsmål efter man er blevet mor, og jeg er helt sikkert også en af dem, som har stillet det nogle gange inden jeg selv blev mor. Jeg har snart fået det en del gange – og især helt i starten, hvor jeg knapt nok havde lært lillepigen at kende, og jeg ved stadigvæk ikke helt hvad jeg skal svare.

Er hun nem – Tjaeh, kan du måske definere hvad et nemt barn er? Hvis hun er nem, fordi hun er glad det meste af tiden, så ja, så er hun nem. Hvis hun ikke er nem, fordi hun vågner mange gange om natten, så nej, så er hun ikke et nemt barn. Hvis hun er nem fordi hun elsker at blive puslet, så ja, så er hun dejlig nem. Hvis man ikke er et nemt barn, når barnet 2 ud af 3 gange skider sig selv op i nakken med selvlysende gult lort, som har en mirakuløs sammensætning, som gør at det laver genstridige pletter på ALT hvad det kommer i nærheden af – så nej, så er hun ikke nem. Kan I følge hvor jeg vil hen? Og hvad så hvis jeg svarer at hun ikke er et nemt barn, hvordan bliver det så forstået? Hun er jo stadigvæk det dejligste lille væsen. Nu er det ikke for at være mor sur, men kan vi ikke bare aftale, at vi fremover ikke stiller det spørgsmål, for jeg tror ærlig talt ikke, at nogle mødre helt ved hvad de skal svare.

| (ᴋ)ᴀᴇʀʟɪɢ ᴍᴏʀ |

Skriv et svar